Pojdi na glavno vsebino

Letno poročilo šolskih UNESCO ASPnet koordinatorjev

19. junij 2019

Spoštovani!

V prilogi najdete obrazec za poročilo o delu šolskega koordinatorja za šolsko leto 2018/2019.

Izpolnjene obrazce morate do 25. junija poslati na naslov info@aspnet.si, z zadevo: Letno poročilo: Ime vašega zavoda, kjer Ime vašega zavoda nadomestite z imenom vašega zavoda. Obrazec prosimo pošljite v Word formatu, da lahko vsebino kopiramo in objavimo na spletni strani ASPnet. Dokument prosimo poimenujte po imenu vašega zavoda.

Podpisano dokumentacijo morate poslati tudi po pošti, na naslov vašega središča.

ASPnet bo na svoji spletni strani objavil predstavitev člana skupaj z imenom in priimkom šolskega koordinatorja in njegovim elektronskim naslovom, ki bo naveden v prijavnici.

Navodila za izpolnjevanje

Navedete lahko le enega šolskega koordinatorja. Navedeni šolski koordinator bo prejel potrdilo o strokovnem sodelovanju. EMŠO številka šolskega koordinatorja bo uporabljena le za potrebe izdaje potrdila o strokovnem sodelovanju.

Opis zavoda je namenjen predstavitvi vašega zavoda na spletni strani ASPnet. V opisu ni nujno, da se osredotočite le na UNESCO vsebino, ampak lahko obiskovalce spletnega mesta ASPnet seznanite tudi z drugimi projekti in dejavnostmi, ki so značilni za vaš zavod.

Označite vse teme, ki ste jih letos obravnavali v vaših dejavnostih.

Naveden je seznam mednarodnih dni, ki so potrjeni s strani UNESCO. Prosimo, označite vse obeleževanja mednarodnih dni, ki so vključevala celotno šolsko skupnost in za enega izmed njih opišite najbolj izviren način obeležitve.

Letno poročilo šolskega koordinatorja za šolsko leto 2018 / 2019

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...