Pojdi na glavno vsebino

Evalvacija projektov za šolsko leto 2017/2018

1. junij 2018

Spoštovani!

V prilogi najdete obrazec za Poročilo projekta za šolsko leto 2017/2018.

Izpolnjene obrazce morate do 20. junija poslati na naslov unesco.pridruzene-sole@guest.arnes.si, z zadevo: Poročilo projekta: Ime projekta, kjer Ime projekta nadomestite z vašim imenom projekta. Obrazec prosimo pošljite v Word formatu, da lahko vsebino kopiramo in objavimo na spletni strani ASPnet. Dokument prosimo poimenujte po imenu projekta.

Podpisano dokumentacijo morate poslati tudi po pošti, na naslov:

MIZŠ
Urad za UNESCO
(ga. Barbara Urbanija)
Masarykova 16
1000 Ljubljana

Dodatek (17. junij 2018): Poročilo morate oddati vsi, ki ste projekt izvajali v šolskem letu 2017/2018, čeprav ste poročilo predhodno že oddali (npr. projekti, ki so bili izvedeni v septembru 2017)

Navodila za izpolnjevanje

Navedete lahko le enega koordinatorja projekta. Navedeni koordinator projekta bo prejel potrdilo o strokovnem sodelovanju. EMŠO številka koordinatorja projekta bo uporabljena le za potrebe izdaje potrdila o strokovnem sodelovanju.

Sodelovanje na daljavo pomeni, da udeleženci program izvajajo na svojih šolah.

Sodelovanje v živo pomeni, da se udeleženci srečajo (npr. tabor) in aktivnosti izvajajo skupaj.

Če je imel projekt le skupno zaključno prireditev, preostale aktivnosti pa so udeleženci opravili na svojih šolah, potem označite sodelovanje na daljavo.

Projekt ima lahko eno osrednjo temo in več sorodnih tem.

Označite ciljne skupine, ki so sodelovale pri projektu. V prilogi navedite vse sodelujoče zavode, tudi tiste, ki niso člani mreže ASPnet. Pri zavodih iz tujine obvezno navedite tudi državo iz katere prihajajo. Za vsak zavod vpišite število mentorjev in število udeležencev posamezne ciljne skupine.
Dodatek (17. junij 2018): Pri projektu navadno sodeluje tudi šola, ki projekt organizira. Med sodelujoče vpišite tudi svojo šolo in število mentorjev ter otrok, ki so pri projektu sodelovali.

Pri oceni projekta, povzetku vsebine projekta in doseženih ciljih in rezultatih vas prosimo, da upoštevate omejitev dolžine besedila. Slike in morebitno drugo gradivo, za katerega menite, da bi ga bilo potrebno priložiti, ne vstavljajte v dokument ampak ga po potrebi priložite elektronskemu sporočilo.

Vsebina poročil bo v celoti dostopna na spletni strani ASPnet.

Poročilo projekta za šolsko leto 2017 / 2018

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...