Pojdi na glavno vsebino

Evalvacija projektov za šolsko leto 2018/2019

19. junij 2019

Spoštovani!

V prilogi najdete obrazec za Poročilo projekta za šolsko leto 2018/2019.

Izpolnjene obrazce morate do 25. junija poslati na naslov info@aspnet.si, z zadevo: Poročilo projekta: Ime projekta, kjer Ime projekta nadomestite z vašim imenom projekta. Obrazec prosimo pošljite v Word formatu, da lahko vsebino kopiramo in objavimo na spletni strani ASPnet. Dokument prosimo poimenujte po imenu projekta.

Podpisano dokumentacijo morate poslati tudi po pošti na naslov središča.

Navodila za izpolnjevanje

Navedete lahko le enega koordinatorja projekta. Navedeni koordinator projekta bo prejel potrdilo o strokovnem sodelovanju. EMŠO številka koordinatorja projekta bo uporabljena le za potrebe izdaje potrdila o strokovnem sodelovanju.

Sodelovanje na daljavo pomeni, da udeleženci program izvajajo na svojih šolah.

Sodelovanje v živo pomeni, da se udeleženci srečajo (npr. tabor) in aktivnosti izvajajo skupaj.

Če je imel projekt le skupno zaključno prireditev, preostale aktivnosti pa so udeleženci opravili na svojih šolah, potem označite sodelovanje na daljavo.

Projekt ima lahko eno osrednjo temo in več sorodnih tem.

Označite ciljne skupine, ki so sodelovale pri projektu. V prilogi navedite vse sodelujoče zavode, tudi tiste, ki niso člani mreže ASPnet. Pri zavodih iz tujine obvezno navedite tudi državo iz katere prihajajo. Za vsak zavod vpišite število mentorjev in število udeležencev posamezne ciljne skupine. Ker pri projektu navadno sodeluje tudi šola, ki projekt organizira, med sodelujoče vpišite tudi svojo šolo in število mentorjev ter otrok, ki so sodelovali pri projektu.

Pri oceni projekta, povzetku vsebine projekta in doseženih ciljih in rezultatih vas prosimo, da upoštevate omejitev dolžine besedila. Slike in morebitno drugo gradivo, za katerega menite, da bi ga bilo potrebno priložiti, ne vstavljajte v dokument ampak ga po potrebi priložite elektronskemu sporočilo.

Vsebina poročila projekta, skupaj s fotografijami, bo objavljena na spletni strani in v publikaciji.

Poročilo projekta za šolsko leto 2018 / 2019

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...