Pojdi na glavno vsebino

Ko bi jaz vedela!

Osrednja tema: Vrednote in stališča
Sorodne teme: Priložnosti za mlade
Nosilec: Srednja ekonomska šola in gimnazija Maribor
Ciljna skupina: OŠ, 7. - 9. razred, srednja šola, vrtec

Opis projekta

S projektom želimo povezati različne generacije v smislu sodelovanja pri odkrivanju kultune dediščine naših prednikov. Osredotočili se bomo na pesem – tisto zapeto (v okviru ljudskih pesmi) in tisto zapisano. Tudi sami se bomo preizkusili v pisanju pesmi, se potrudili biti drug drugemu navdih pri iskanju rim in si predstaviti izdelke, ki smo jih uspeli ustvariti.

Pričakovani cilji in rezultati

Pričakujemo nova znanstva, nove izkušnje, nova spoznanja in znanja, predvsem pa si želimo s skupnimi močmi in povezanim delom, sodelovanjem ustvariti pozitivno atmosfero delovnega okolja, ki bo omogočilo in spodbudilo kreativnost na področjih, ki se jih morda sami pri sebi niti ne zavedamo, da bi jih lahko razvijali, krepili, negovali. Želimo ustvariti okolje, ki bi vsakemu posamezniku dalo občutek sprejetosti, pohvalo, občutek vrednosti.

Časovnica

K sodelovanju bomo povabili nekaj osnovnih šol, enega od vrtcev mesta Maribor, Dom Danice Vogrinec in Mestni muzej Maribor. Prijave bomo zbrali do konca septembra 2018. Gradivo jim bomo posredovali pred prijavo, pa tudi po njej in pred začetkom izvajanja projekta. Projekt bo potekal na daljavo in v živo. Dejavnost bomo skoncentrirali na nekaj srečanj v živo in najbrž tudi z zaključno kulturno prireditvijo.

Fotogalerija

Sodelujoče šole in vrtci ASPnet

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...