Pojdi na glavno vsebino

Prijava projektov za šolsko leto 2019/2020

19. junij 2019

Spoštovani!

V prilogi najdete prijavnico za prijavo projektov za šolsko leto 2019/2020.

Po prejemu prijav bo komisija pregledala prijave in izločila morebitne neprimerne projekte. Vodje projektov prosimo, da že v prijavi navedete okvirno časovnico, kdaj in kako se bo projekt izvajal. Z informacijami bomo seznanili ostale člane ASPnet, ki vam bodo do sredine septembra sporočili namero o sodelovanju. Eden od ciljev ASPnet je tudi mreženje, zato menimo, da je potrebno, da se posameznega projekta udeležijo vsaj štirje udeleženci, sicer projekt ne more biti del ASPnet.

Izpolnjene prijavnice morate do 25. junija poslati na naslov info@aspnet.si, pri tem pa v zadevo zapisati Prijava projekta: Ime projekta, pri čemer Ime projekta zamenjajte z imenom vašega projekta. Obrazec prosimo pošljite v Word formatu (docx, doc), da lahko vsebino kopiramo in objavimo na spletni strani ASPnet. Dokument prosimo poimenujte po imenu projekta.

Podpisano dokumentacijo morate poslati tudi po pošti na naslov vašega središča.

Za vse odobrene projekte so izvajalci dolžni kratko predstavitev projekta objaviti tudi na svoji šolski spletni strani. Povezava do te strani bo objavljena tudi na naši spletni strani in nam jo koordinatorji projekta sporočite naknadno, ko bo vaš projekt potrjen, najkasneje pa do 1. septembra 2018.

ASPnet bo na svoji spletni strani objavil podatke o projektu, skupaj z imenom in priimkom koordinatorja in njegovim elektronskim naslovom, ki bo naveden v prijavnici.

Koordinatorji projektov morate poročilo o projektu oddati 30 dni po zaključku projekta (in ne šele ob koncu šolskega leta!). Izjema so projekti, ki se izvajajo v maju / juniju 2019, ko je skrajni rok za oddajo poročil 14. junij 2020.

Navodila za izpolnjevanje

Navedete lahko le enega koordinatorja projekta. Navedeni koordinator projekta bo po zaključku projekta prejel potrdilo o strokovnem sodelovanju.

Sodelovanje na daljavo pomeni, da udeleženci program izvajajo na svojih šolah.

Sodelovanje v živo pomeni, da se udeleženci srečajo (npr. tabor) in aktivnosti izvajajo skupaj.

Če je imel projekt le skupno zaključno prireditev, preostale aktivnosti pa so udeleženci opravili na svojih šolah, potem označite sodelovanje na daljavo.

Projekt ima lahko eno osrednjo temo in več sorodnih tem.

Označite ciljne skupine, za katere menite, da je projekt primeren.

Pri pričakovanih ciljih in rezultatih se osredotočite na točko 4.7. četrtega cilja trajnostnega razvoja - Izobraževanje 2030.

Vsebina prijavnic bo dostopna na spletni strani ASPnet.

Prijavnica

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...