Pojdi na glavno vsebino

Poziv k vložitvi vlog za prijavo projektov za šolsko leto 2016/2017

16. maj 2016

Programski svet UNESCO ASP mreže v Sloveniji objavlja POZIV UNESCO ASP vrtcem, šolam in dijaškim domovom (vzgojno-izobraževalnim zavodom, v nadaljevanju VIZ) v Republiki Sloveniji k vložitvi vlog za prijavo novih UNESCO ASP projektov, zavodi z že delujočimi projekti pa pošljejo namero o nadaljevanju za šolsko leto 2016/2017 na posebnem obrazcu.

Nove projekte lahko prijavijo vsi UNESCO ASP VIZ z mednarodnim ali nacionalnim statusom, ki pošljejo izpolnjeno vlogo s prilogami v elektronski obliki in pisni obliki do 7. junija 2016 na naslov:

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport
URAD ZA UNESCO
Masarykova 16
1000 Ljubljana

unesco.zdruzene-sole@guest.arnes.si

z oznako Prijava UNESCO ASP projekta - NE ODPIRAJ in navedbo naslova pošiljatelja.

Posebna komisija, ki jo imenuje programski svet UNESCO ASP mreže Slovenije, bo ocenila prijave po ocenjevalnih merilih, ki so sestavni del poziva.

VIZ bodo o odločitvah obveščeni najkasneje do 27. junija 2016.

Prijavnica za UNESCO ASP projekte

Finačni načrt

Ocenjevalni list za UNESCO ASP projekte


Za že potrjene projekte, katerih delo je za šolsko leto 2015/2016 komisija ocenila kot uspešno, zavodi do 7. junija 2016 na zgornji naslov pošljejo le izpolnjen obrazec namere o izvajanju projekta tudi v šolskem letu 2016/2017.

Namera za nadaljevanje že potrjenega UNESCO ASP projekta v šolskem letu 2016/2017

Vsi uspešni projekti z oddanim obrazcem namere o izvajanju projekta tudi v šolskem letu 2016/2017 ohranijo status potrjenega projekta UNESCO ASP mreže Slovenije.

Za zavode, ki obrazca namere do omenjenga roka ne bodo poslali, se šteje, da ne nameravajo nadaljevati s projektom in jim status potrjenega projekta ugasne. Če bi ga želeli čez čas ponovno izvajati, morajo znova skozi postopek za nove projekte. 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...