Pojdi na glavno vsebino
UNESCO pridružene šole (ASPnet)UNESCO pridružene šoleNacionalna koordinacijaSlovenijeOrganizacija Združenih narodov za izobraževanje,znanost in kulturo

Letno poročilo vodij središč

1. junij 2018

Spoštovani!

V prilogi je objavljen obrazec za poročilo o delu vodje središča za šolsko leto 2017/2018.

Vodjem središča bomo po 20. juniju 2018 posredovali prejeto gradivo, ki ga bodo predhodno poslali člani ASPnet.

Izpolnjene obrazce morate do 15. julija 2018 poslati na naslov unesco.pridruzene-sole@guest.arnes.si, z zadevo: Letno poročilo: Ime vašega središča, kjer Ime vašega središča nadomestite z novim imenom vašega središča. Obrazec prosimo pošljite v Word formatu, da lahko vsebino kopiramo in objavimo na spletni strani ASPnet. Dokument prosimo poimenujte po imenu vašega središča.

Podpisano dokumentacijo morate poslati tudi po pošti na naslov:

MIZŠ
Urad za UNESCO
(ga. Barbara Urbanija)
Masarykova 16
1000 Ljubljana

ASPnet bo na svoji spletni strani objavil predstavitev člana skupaj z imenom in priimkom vodje središča in njegovim elektronskim naslovom, ki bo naveden v poročilu.

Navodila za izpolnjevanje

Navedete lahko le enega vodjo središča. Navedeni vodja središča bo prejel potrdilo o strokovnem sodelovanju. EMŠO številka vodje središča bo uporabljena le za potrebe izdaje potrdila o strokovnem sodelovanju.

Opis središča je namenjen predstavitvi vašega središča na spletni strani ASPnet. V opisu ni nujno, da se osredotočite le na UNESCO vsebino, ampak lahko obiskovalce spletnega mesta ASPnet seznanite tudi z drugimi projekti in dejavnostmi, ki so značilni za vaše središče.

Vsebina letnih poročil vodij središč bo v celoti dostopna na spletni strani ASPnet.

Letno poročilo vodje središča za šolsko leto 2017 / 2018

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...