Pojdi na glavno vsebino
UNESCO pridružene šole (ASPnet)UNESCO pridružene šoleNacionalna koordinacijaSlovenijeOrganizacija Združenih narodov za izobraževanje,znanost in kulturo

Letno poročilo šolskih ASPnet koordinatorjev

4. junij 2018

Spoštovani!

V prilogi najdete obrazec za poročilo o delu šolskega koordinatorja za šolsko leto 2017/2018.

Izpolnjene obrazce morate do 20. junija poslati na naslov unesco.pridruzene-sole@guest.arnes.si, z zadevo: Letno poročilo: Ime vašega zavoda, kjer Ime vašega zavoda nadomestite z imenom vašega zavoda. Obrazec prosimo pošljite v Word formatu, da lahko vsebino kopiramo in objavimo na spletni strani ASPnet. Dokument prosimo poimenujte po imenu vašega zavoda.

Podpisano dokumentacijo morate poslati tudi po pošti, na naslov:

MIZŠ
Urad za UNESCO
(ga. Barbara Urbanija)
Masarykova 16
1000 Ljubljana

ASPnet bo na svoji spletni strani objavil predstavitev člana skupaj z imenom in priimkom šolskega koordinatorja in njegovim elektronskim naslovom, ki bo naveden v prijavnici.

Navodila za izpolnjevanje

Navedete lahko le enega šolskega koordinatorja. Navedeni šolski koordinator bo prejel potrdilo o strokovnem sodelovanju. EMŠO številka šolskega koordinatorja bo uporabljena le za potrebe izdaje potrdila o strokovnem sodelovanju.

Opis zavoda je namenjen predstavitvi vašega zavoda na spletni strani ASPnet. V opisu ni nujno, da se osredotočite le na UNESCO vsebino, ampak lahko obiskovalce spletnega mesta ASPnet seznanite tudi z drugimi projekti in dejavnostmi, ki so značilni za vaš zavod.

Označite vse teme, ki ste jih letos obravnavali v vaših dejavnostih.

Naveden je seznam mednarodnih dni, ki so potrjeni s strani UNESCO. Prosimo, označite vse obeleževanja mednarodnih dni, ki so vključevala celotno šolsko skupnost in za enega izmed njih opišite najbolj izviren način obeležitve.

Vsebina letnih poročil šolskih koordinatorjev bo v celoti dostopna na spletni strani ASPnet.

Letno poročilo šolskega koordinatorja za šolsko leto 2017 / 2018

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...